Personal Trainer -Koulutukset

1

2

3

SOPIMUSEHDOT

Ilmoittautuessasi hyväksyt seuraavat sopimusehdot. 
 1. ILMOITTAUTUMINEN
  Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Ilmoittautuessasi hyväksyt tällä sivulla kirjatut sopimusehdot ja koulutuksen hinnat. Ilmoittautumisen rekisteröinnin yhteydessä lähetetään lasku varausmaksusta (100,00 €), jonka maksettuasi olet oikeutettu koulutuksen ennakkomateriaaleihin ja virallisesti varmistanut osallistumisesi koulutukseen. Koulutukseen ilmoittautuvien tulee olla täysi-ikäisiä.
 2. PERUMINEN
  Koulutukseen ilmoittautuminen on mahdollista perua veloituksetta (pois lukien varausmaksu) 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisen rekisteröinnistä. Tämän jälkeen koulutuksen voi perua ilman lisämaksua ainoastaan lääkärintodistuksella. Peruutuksen tapahtuessa yli kaksi viikkoa ilmoittautumisen jälkeen peritään maksu, joka on 10 % koulutuksen kokonaishinnasta. Koulutuksen voi siirtää seuraavaan alkavaan vastaavaan koulutukseen, jos tämä tapahtuu viimeistään 30 vuorokautta ennen koulutuksen alkua.
 3. MAKSAMINEN
  Personal Trainer -koulutus on mahdollista maksaa 1-10 erässä. Laskuissa noudatetaan 14 päivän maksuaikaa. Viivästyskorko laskuissa on 8 %. Koulutuksen normaalihinta on 2900,00 € sisältäen arvolisäveron 24 %. Mahdolliset tarjoukset ilmoitetaan nettisivuilla erikseen. Hinta ei sisällä 5,00 € suuruista laskutuslisää.
 4. KOULUTUKSEN PERUUNTUMINEN
  eMotion pidättää oikeuden perua koulutuksen 14 päivää ennen koulutuksen alkamisajankohtaa, mikäli koulutuksessa ei ole riittävästi ilmoittautuneita. eMotionin koulutusten minimiosallistujamäärä on seitsemän (7) henkilöä. Osallistujille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli koulutus on peruuntumassa. Koulutuksesta perityt maksut palautetaan kyseisissä tapauksissa kokonaisuudessaan.
 5. POISSAOLOKÄYTÄNTEET
  Koulutus edellyttää opiskelijan läsnäoloa kaikilla lähijaksoilla ellei toisin sovita. Sairastumisten tai muiden vastaavien syiden vuoksi yksittäisiä lähijaksoja on mahdollista korvata seuraavassa alkavassa tai toisen paikkakunnan vastaavassa koulutuksessa. Lähijaksojen siirtämisestä tulee kuitenkin aina olla yhteydessä koulutuksen vastuuhenkilöön.
 6. LISENSSITODISTUS
  eMotion lisenssitodistus myönnetään, kun opiskelija on: • Osallistunut koulutuksen edellyttämille lähijaksoille • Suorittanut hyväksytysti kaikki koulutukseen liittyvät oppimistehtävät • Suorittanut hyväksytyksi koulutukseen liittyvät näyttö- ja teoriakokeet • Maksanut koulutuksen kokonaisuudessaan